Wilppaan härkäviikot jatkuivat voitolla Paraisilla 0-1 (0-0)

Wilppaan vieraspelien putki syyskierroksen alussa jatkui tiistaina 29.7, kun Wilpas matkusti vierasotteluun Paraisille Piffenin vieraaksi. Keväällä Wilpas oli kotinurmellaan kaatanut Piffenin 1-0. Pargas if ei saanut revanssia, vaan keltamustat korjasivat voiton myös Pajbakan loistavakuntoiselta nurmelta. Numerot olivat täsmälleen samat kuin keväälläkin eli 1-0 Wilppaalle.

Ottelu alkoi erittäin vauhdikkaissa merkeissä Wilppaan ottaessa pallonhallinnan hienokseltaan nimiinsä paraislaisten pyrkiessä nopeisiin vastahyökkäyksiin. Ottelun ensimmäinen huippuvaarallinen maalipaikka syntyi jo pelin viidennellä minuutilla kun Mikko Batalha haastoi puolustajansa laidalla, voitti ja keskitti välittömästi. Pallon vastaanotti Tomi Kuokkanen joka pääsi ampumaan hyvältä etäisyydeltä mutta pallo meni reilusti yli maalin. Muutama minuutti wilppaan paikan jälkeen, uinahti Wilppaan puolustus ja Piffenin pelaaja pääsi nokikkain Wilppaan maalia vartioineen Petri Salomaan kanssa. Salomaa hoiti tilanteen mallikkaasti jalkatorjunnalla ja valotaululla säilyi 0-0 lukemat. Tämän jälkeen Wilppaan puolustus tiivisti rivejään, eikä Piffen enää saanut huippuvaarallisia tilanteita jakson aikana. Wilpas pystyi sen sijaan luomaan 4-5 erittäin hyvää maalipaikkaa, mutta laukaukset eivät yleensä löytäneet kohti maalia tai jäivät puolitehoisiksi. Kokonaisuutena puoliaika oli kolmosdivisioonaa parhaimmillaan, kovaa vauhtia ja vaarallisia tilanteita vain maalit puuttuivat.

Toinen puoliaika alkoi Wilppaan vahvalla hallinnalla. Nyt hallinta myös palkittiin. Wilppaan puolustaja Juha-Pekka Jokinen katkaisi Paraislaisten syötön, pelasi nopeasti laidalle Mikko Batalhalle joka jatkoi täyteen vauhtiin päässeelle Joni Loimulahdelle. Loimulahti karkasi paraisten toppareilta, katsoi mitä Piffenin maalivahti tekee ja viimeisteli millimetrin tarkasti maalin oikeaan alanurkkaan 1-0 Wilppaalle. Maalin jälkeen Piffen pyrki nostamaan prässiä ja pääsemään vierailijoidensa iholle kiinni, samalla he kovensivat otteitaan kentällä. Piffenin pelaajien liike ei riittänyt paremmin liikkuneita keltamustia vastaan joten he olivat pakotettuja repimään käsistä ja potkimaan jaloille. Kun ottelun tuomari ei ollut pelin vaatimalla tasolla, tuli pelin lopusta todellista taistelupalloa. Seurauksena iso nippu loukkaantuneita keltamustia…  Kovalla asenteella pelanneet ”vihaiset ampiaiset” kuitenkin kestivät loppuun saakka ilman suurempia valituksia ja ottelu loppui ansaitusti wilppaan voittoon 1-0. Lopussa Wilppaalla oli muutama tilaisuus myös toisen maalin tekemiseen.

Tiivistahtinen syyskierros jatkuu Wilppaan osalta jo ensi sunnuntaina eli 3.8. Silloin Saloon saapuu sarjaa johtava Turun Toverit. Ottelu alkaa klo 15 Urheilupuiston ylänurmella.

TI 29.7. klo 18.30 Pajbackan nurmi, Parainen.  ET: Vesa Nieminen AET: Tom Keipi ja Sami Lamppu.
PIF – Wilpas 0-1 (0-0)
0-1 ´49 Joni Loimulahti (Mikko Batalha)