Niukka kotitappio KaaPoa vastaan. Sauvossa Peimari United oli tyly isäntä.

Syyskierroksella kovat panokset

Wilpas joutuu lähtemään sarjatauolle lohko jumbona., kun kahdesta edellisestäkään pelistä ei saatu pistepussiin lisää tärkeitä sarjapisteitä. Kevätkierroksen viimeisessä ottelussa kotijoukkue Peimari United oli Sauvon hakkisbaanalla liian kova Wilppaalle. Ottelun loppulukemat 6-1 ovat tylyt, mutta varsinkin ensimmäisellä jaksolla Wilppaalla oli saumat jopa 3-3 tasalukemiin. Gino Berg osui kerran tolppien väliin ja kerran tolppaan. Lisäksi Väinö Heleniukselle ja Jaakko Oksasella oli omat paikkansa. Toisella jaksolla kotijoukkue oli kuitenkin selvästi parempi ja otti ansaitun kotivoiton.

Kotiottelu Kaarinan poikia vastaan taas olisi pitänyt päättyä kotivoittoon, mutta pisteet matkasivat 2-3 lukemin Kaarinaan. Ottelussa edettiin maalien osalta vuorotahtiin tilanteeseen 2-2 asti. Ottelun voittomaalin Kaapo teki todellisesta lahjarankkarista, kun ottelun erotuomari tuomitsi jostain käsittämättömästä syystä vierasjoukkueelle rankkarin! Omista tuhannen taalan paikoistakaan taas ei osuttu tällä kertaa, joten pisteet matkasivat Kaarinaan.

Syyskierros jatkuu vasta perjantaina 28.7. klo 19 Paimiossa. Silloin kotijoukkue Paimion Haka mittaa Wilppaan tason.

TO 15.6.2023 klo 19.00 Salon Urheilupuiston ylänurmi. Yleisöä 115.
Wilpas-KaaPo 2-3 (0-0)