Sarjatauolta voittokantaan! Paimiosta ansaittu vierasvoitto. PaiHa-Wilpas 0-2 (0-1).

Salon Wilppaan edustusjoukkue palasi kesätauolta pirteästi. Wilpas otti ansaitun vierasvoiton Paimion Hakasta lukemin 0-2. Wilppaan maalintekijänä toimi molemmissa maaleissa Gino Berg.

Molemmat osumat syntyivät rangaistuspotkuista. Ensimmäisessä tilanteessa Gino Berg kaadettiin rangaistus alueella ja erotuomari vei pallon oikeutetusti pilkulle. Toisessa Ahmed Al-Shekhlin keskityspallo osui selvästi Hakan puolustajan käteen rangaistusalueella ja siitäkin pallo pilkulle. Molemmat rankkarit sisään ja loppulukemat olivat siinä.

Wilppaalla oli ottelussa lisäksi viisi tolppalaukasta ja muutama tuhannen taalan paikka lisätä maalimäärää, mutta tällä kertaa paihan maalivahti ja hänen parhaat kaverinsa pitivät loppulukemat 0-2 voimassa loppuun asti.

Brasilialainen Leonardo Souza De Lima Junior on Wilppaan uusia pelaajia. Voittotuuletus voitokkaan PaiHa pelin jälkeen. Ottelun viimeiset 15 minuuttia Soikan tekonurmella pelattiin kovassa vesisateessa.

Myös PaiHalla oli ottelussa myös muutama hyvä paikka osumille, mutta Wilppaan maalivahti Leonardo Souza torjui pahimmat tilanteet vakuuttavasti. Vierasjoukkueen riveistä löytyi monia onnistujia eikä kenenkään illan esityksistä ole valittamista.

PE 28.7.2023 klo 19.00 Soikan TN, Paimio. Yleisöä.
PaiHa-Wilpas 0-2 (0-1)
0-1 ’15 Gino Berg rp.
0-2 ’56 Gino Berg rp.

Ottelutilastot: PaiHa-Wilpas (Miesten Kolmonen) (palloliitto.fi).
Sarjataulukko ym: Miesten Kolmonen (palloliitto.fi)