Ampiaiset potkaisevat kauden vihdoin käyntiin! (1.7.2020)

Salon Wilppaan hartaasti odotettu kauden avaus on lähellä, kun raitapaidat isännöivät torstaina 2.7 Salon Urheilupuiston pyhättöön saapuvaa VG-62:sta. Ottelun virallinen alkamisaika on klo 19:00.

Ottelun lähtökohdat

VG-62:sen paluu kolmoseen monen vuoden tauon jälkeen varmistui viime kauden päätteeksi kohtuullisen ajoissa, kun naantalilaiset sijoittuvat lopulta nelosen kakkosiksi. Eheän kauden aikana tulevat vieraat hävisivät 26:sta ottelustaan vain kolme ja pommittivat 100 maalia täyteen.

VeeGee aloitti harjoitusottelut hyvissä ajoissa ja ehti pelata ennen karanteenia peräti 10 treenimatsia, joista saldoksi jäi varsin positiivinen rekordi; 7 voittoa ja 3 tappiota. Telmo Mannisen osaavassa opissa pelaavan VG:n merkittävimmät vahvistukset ovat oman kylän pojat Eetu Leppänen (SalPa), Samuli Mikkonen (Masku) ja Erik Miettinen (TPS). Naantalilaiset ovat ehtineet myös jo avaamaan kautensa, kun he kokivat kotitappion TOVELLE 17.6 lukemin 2-3.

“Meillä on jonkin verran tietoa heidän pelaamisestaan ja, kun listoilta löytyy mm. Veli Hartolaa, niin kyllä heillä tulivoimaa ainakin riittää. He ovat päässeet harjoittelemaan järjestelmällisesti jo puolen vuoden ajan ja pitäneet itsensä kiireisinä harjoituspelirintamalla, mikä tarkoittaa sitä, että heidän pelinsä täytyy olla monella tapaa valmista”, tietää Salon Wilppaan päävalmentaja Markus Aho.

Parhaat maalintekijät viime kaudella:

Salon Wilpas – 7 maalia – Teemu Kesänen & Kevin Kreen

VG-62 – 23 maalia – Veli Hartola

Killer Bees team news

Keltamusta on saanut valmistautua tulevaan sesonkiin olosuhteet huomioiden hyvin. Karanteenin aikana se on saanut rakentaa omaa joukkuettaan ja palapelin palaset ovat tipahtaneet juuri oikeaan aikaan, oikeaan paikkaan, mistä Manu onkin tyytyväinen: “Joskus maltti on valttia ja kärsivällisyys palkitaan. Meillä on ollut verkot ahkerasti vesillä ja olemme äärettömän tyytyväisiä vahvistuksiimme. Joukkueemme on ollut kuukauden päivät valmis ja olemme saaneet riittävästi laadukasta yhteisharjoitusta alle. Voimme lähteä kauteen varsin levollisilla mielillä”.

Kotistarttiin salolaiset saavat valita pelaajavalikoimastaan 18 pelipäivän kupongille ja ainoat poissaolot ovat Jashar Balinca, joka kärsii viime kauden päätteeksi saamaansa kahden ottelun pelikieltoa sekä Alex Arinze, jonka pohjevamma ei kestä vielä ottelurasitusta.

Valmistavissa harjoituksissa meininki on ollut rento, mutta keskittynyt

“Viime kauden katastrofin jälkeen me olemme halunneet rakentaa harjoitusympäristön, joka vastaa itse ottelua ja kilpailu pelipaikoista on raju. Se on näkynyt kovinakin taklauksina, joita on vaihdettu treeneissä. Kaikki haluavat pelata”, intohimoilee Aho.

Kiinnitä katseesi häneen:

Jesse Jokiniemi on sarjan paras pelaaja (Kuva: Sinikka Makkonen)

Jesse Jokiniemi – Ärsyttävän lantioseudun vamman kanssa koko viime kauden enemmän tai vähemmän painiskellut Taikuri on elämänsä kovimmassa kunnossa. Personal trainerinä kovia työtunteja tahkova maestro on pakkomielteinen omasta tekemisestään niin kentällä kuin sen ulkopuolella ja se on jo nähty ja tullaan näkemään jatkossakin, seuraavaksi kotiyleisön iloksi. Too good to be true!