Otteluennakko: 2.8.2019 RaiFu v Salon Wilpas

Otteluennakko: 2.8.2019 RaiFu v Salon Wilpas

Wilpas matkaa Kerttulaan (2.8.2019)

Keltamustan syksyn toinen reissupeli vie Ampiaiset RaiFun vieraaksi Kerttulan tekonurmelle, missä salolaiset eivät olekaan pelanneet aikoihin. Perjantain 2.8 käytävän Länsi-Suomen kolmosen sarjaottelun alkamisaika on tasan klo 19.

Ottelun lähtökohdat

20.4 väännetyssä kevätkierroksen kohtaamisessa raitapaidat pieksivät raisiolaiset Salon Urheilupuiston tekonurmella tylyin 4-0-lukemin, vaikka esimerkiksi ensimmäisen 45-minuuttinen mentiin aavistuksen RaiFun tahdissa. Toisella jaksolla salolaiset löivät isompaa vaihdetta silmään ja vieraat putosivat kyydistä. Ennen perjantaista kamppailua, Raisio Futis majailee sarjajumbona 7 pisteellä. Voitot ovat toistaiseksi karttaneet tulevien isäntien plakkarin, sillä se on onnistunut voittamaan vain yhden pelaamastaan 15:sta pelistään. Pohjalla on kuitenkin kova vieraspelipinna Peimari Unitedista, eikä voittokaan kaukana ollut.

”Klassinen vastahyökkäysjoukkue, joka kykenee nopeaan suunnanmuutospeliin. He puolustavat syvällä ja koittavat saada vastustajan turhautumaan ja tekemään virheitä. Tasainen kollektiivi, jonka murtaminen on haastava tehtävä. Meidän on pyrittävä tekemään ottelun ensimmäinen maali”, näkee Salon Wilppaan päävalmentaja Markus Aho.

Parhaat maalintekijät tällä kaudella

RaiFu – 3 maalia – Mikko Aso & Eetu Lehtinen

Salon Wilpas – 5 maalia – Teemu Kesänen & Kevin Kreen

Joukkueiden kuntopuntari (viim. 5 ottelua)

RaiFu LLLLD

Salon Wilpas LLLWD

Salon Wilpas team news

Syyskierroksen ensimmäinen kotiottelu oli Keltamustalta nihkeähkö suoritus ja se jätti rutkasti petrattavaa Kerttulan visiitille. Pelinavaamisen kanssa tuskastellut salolaispoppoo paransi otteitaan jälkimmäiselle puoliskolle, mutta tasapeli lieni oikeutettu tulos.

”Vaikea treeniviikko näkyi ottelusuorituksen ailahtelevaisuutena ja varsinkin ensimmäisellä jaksolla meillä oli isoja ongelmia perusasioiden kanssa. Puoliajalla sitten vähän jyristiin ja saatiin joukkue herätettyä. Toisen jakson peliimme voimme olla tyytyväisiä”, summaa Manu.

Jos Ampiaiset ovat tuskailleet rosterinsa kanssa aikaisemmin, niin nyt vasta se onkin pahassa paikassa, kun pelipäivän kuponkia laaditaan. Mohammed Ali on aloittanut juoksemisen takareisivamman jäljiltä, mutta Eemeli Aurasen kantapää ei kestä vielä harjoittelua. Teemu Kesänen ja Jashar Balinca huilaavat RaiFu-pelin pelikieltoisina, Bazen Mamo edustaa Sveitsissä ja Vesa Vainio lomamatkailee perheen kanssa. Jesse Koskinen palvelee valtiota armeijan leirissä ja myös Markus Kuivala puuttuu ottelupöytäkirjasta. Otto Mäkisen paluu Euroopan kiertueeltaan on kuitenkin massiivinen ilouutinen, kuin myös Niko Stenholmin paluu takalinjoille ja Kevin Kreenin vapautuminen pelikiellosta. SalPasta yhteistyösopimuksen avulla Wilpasta vahvistavat Severi Jaatinen ja Luiyi Laguerre. Debyyttiä kärkkyvät Abdulla Omarkhel sekä Jamal Zydli.

”Tiukassa raossa joudutaan lähtemään liikenteeseen, mutta se antaa uusille nimille mahdollisuuden kantaa vastuuta. Meidän pitää pysyä yhtenäisenä ja tiiviinä joukkona, niin varmasti saadaan tarvittavat paikat ratkaista kolme pinnaa meille”, tiedostaa Wilpas-luotsi Toni Niemelä.

Kapteenin kulmaus:

”Erittäin tärkeät kolme pistettä jaossa huomenna RaiFua vastaan. Loukkaantumisten ja muiden poissaolojen takia vähän erilainen avauskokoonpano, mutta uskon, että kaikki hoitaa oman tonttinsa mallikkaasti ja joukkueena haetaan 3 pistettä Saloon!”, uskoo Kesäsen ja Vainion poissaollessa kapteeninnauhaa kantava Jesse Jokiniemi.