Otteluennakko: 8.8.2019 Salon Wilpas v JyTy

Otteluennakko: 8.8.2019 Salon Wilpas v JyTy

Salon Wilpas ja JyTy kohtaavat ylänurmella (7.8.2019)

Keltamusta pyrkii jatkamaan tappiotonta syksyään JyTyn kustannuksella, kun Salon Urheilupuiston ylänurmi toimii estradina torstaina 8.8. Länsi-Suomen kolmosen sarjaottelu pelataan klo 19:00.

Ottelun lähtökohdat

Kevätkierroksella Ampiaiset surisivat varsin herkullisella tavalla Turun yläkentällä, kun Tykit kaatuivat peräti 2-6-lukemin. Peli ratkesi salolaisten hurmiomaiseen hyökkäyspelaamiseen, joka tuotti toinen toistaan upeampia osumia, eikä pinkkipaidoilla ollut aseita vieraiden puolustamiseen. JyTy on sarjassa ennen torstain peliä 13.sijalla putoamiskurimuksessa ja se kaipaisi kipeästi lisää pinnoja sarjapaikan uusimiseksi.

”Pääsimme yllättävän helpolla viimeksi, vaikka pelimme oli vähän sitä sun tätä avausjaksolla. Sashan komea tykki vapautti sitten meidät käsijarrusta ja moottori kehräsi sen jälkeen varsin mahtipontisella käynnillä ja olimme pysäyttämättömän hyviä, etenkin hyökkäyspäässä. Tykkien kokenut joukkue herää yleensä syksyllä taistelemaan sarjapaikastaan kynsin ja hampain, eikä esimerkiksi viime kierroksen tasuri sarjakärki Peimaria vastaan ollut yllätys. He osaavat tehdä pelistä vaikean kenelle tahansa”, tietää Salon Wilppaan päävalmentaja Markus Aho.

Parhaat maalintekijät tällä kaudella

Salon Wilpas – 6 maalia – Kevin Kreen

JyTy – 3 maalia – Kalle Karhunen & Henri Lehtonen

Joukkueiden kuntopuntari (viim. 5 ottelua)

Salon Wilpas LLWDW

JyTy LLLLD

Salon Wilpas team news

RaiFu oli lopulta pelkkä suupala nousukuntoisella Wilppaalle, kun se nuiji viime kierroksella raisiolaiset Kerttulassa 1-5-lukemin.

”Hyvä tulos Raisiossa matkassa olleelta rosterilta, jossa oli niin paljon muuttuvia tekijöitä, että yöunet jäivät vähiin”, myöntää Manu.

Keltamustaluotsin toiveiden mukaan kituuttelu nihkeällä pelaajavalikoimalla ovat ohi ja ainakin Tykkejä vastaan Ampiaiset pääsevät käytännössä koko arsenaalillaan. Eemeli Auranen parantelee edelleen kantapäätänsä, Jesse Koskinen on armeijan työllistämänä, Bazen Mamo edustaa Sveitsissä ja Ardalan Rasul huilauttaa kipeytyneitä pohkeitaan. Kapteeni Teemu Kesänen ja Jashar Balinca vapautuvat pelikielloistaan, Joonas Ojanen, Vesa Vainio, Markus Kuivala sekä Mohammed Ali palaavat pelipäivän kokoonpanoon.

”Jos viime viikolla jouduttiin RaiFun vieraaksi ohkaisella ringillä, niin nyt tilanne on täysin päinvastainen. JyTyä vastaan olisi jo aika karistaa meitä vaivannut pienimuotoinen ylänurmen kirous ja ottaa kolme pistettä. Vaikka nyt on pitkän voitottoman putken jälkeen päästy taas pisteiden makuun, niin tekeminen pitää pysyä tasokkaana, mutta pitää osata myös nauttia, kun peli kulkee ja tulosta tulee”, muistuttaa Ampiaiskoutsi Toni Niemelä.

Ja Wilppaan valmennustiimin kolmas jäsen, Martti Kuvaja päättää torstain pelin odotuksiin: ”Odotan, että pystymme huomattavasti parempaan avauspelaamiseen kuin parissa aikaisemmassa pelissä tai oikeastaan minimoimaan virheet omassa päässä pallollisena. Emme saa antaa JyTylle saumaa meidän omista virheistä”.

Kapteenin kulmaus:

”Huomenna kentälle astelee erittäin vahva Wilpas-rosteri ja odotukset meidän pelille on asetettava korkealle. Vesi kielellä odotan jo huomista iltaa, että pääsee astelemaan Salon Urheilupuiston upealle ylänurmelle. Huomenna esitetään kauden parasta Wilpasta!”, lupaa kippari-Teme.

 

Kiinnitä katseesi häneen:

Kevin Kreen – Puhdasverinen kilpaori, jonka meno on tällä hetkellä komeaa katseltavaa. Raaka fysiikka repii rakoja vastustajien puolustuslinjoihin ja täyteen vauhtiin päästessään tälle pendolinolle ei löydy pysäyttäjää. Huomenna Salon Wilppaan ykköstykki lisää maalimääräänsä!