Otteluennakko: 24.8.2019 Salon Wilpas v JIK

Otteluennakko: 24.8.2019 Salon Wilpas v JIK

Ampiaiset yrittävät kääntää kurssiaan (23.8.2019)

Salon Wilpas kohtaa JIKin molemmille äärimmäisen tärkeässä Länsi-Suomen miesten kolmosen sarjaottelussa lauantaina 24.8. Ottelu käynnistyy Salon Urheilupuiston ylänurmella klo 15:00.

Ottelun lähtökohdat

Keltamusta naarasi saarelta todellisen taisteluvoiton JIKistä kevätkierroksella, kun se pusersi reilut 45 minuuttia miehen vajaalla 0-2 -vierasvoiton isännistään. Silloin JIK osoittautui todella pelaavaksi ryhmäksi, jossa aktiivinen ja liikkuva lyhytsyöttöpeli oli jomalalaisten tavaramerkkinä. Hieman yllättäen valkopaidat ovat jääneet putoamiskamppailuun ja majailevat ennen lauantain ottelua sarjan 12.sijalla, 7 pistettä salolaisia perässä.

”Yksi pelaavimmista joukkueista, joita olemme tällä kaudella kohdanneet ja saarella oltiin lirissä heidän hallitessa palloa, mikä on meille epätyypillistä. Saatiin voittoon tarvittavat osumat erikoistilanteesta ja yksilösuorituksesta. Huominen on meille kauden toistaiseksi tärkein ottelu”, korostaa Salon Wilppaan päävalmentaja Markus Aho.

Parhaat maalintekijät tällä kaudella

Salon Wilpas – 6 maalia – Kevin Kreen

JIK – 7 maalia – Lucas Eriksson

Joukkueiden kuntopuntari (viim. 5 ottelua)

Salon Wilpas WDWLL

JIK LLLWD

Killer Bees team news

Raitapaitojen jyrkkä syyssukellus jatkui Paimion Soikalla, missä PaiHa kylvetti Ampiaisia oikein kunnolla. Haka-peli aiheuttikin muutoksia Salon Wilppaan valmennustiimissä, kun vahvasti salolaisten alkukauden menestyksessä mukana ollut Toni ”Burgeri” Niemelä jättäytyi pois ja Tero ”Bändi” Järvinen palasi koutsivahvuuteen.

”Burgeri teki oman ratkaisunsa omasta puolestaan ja sitä meidän pitää kunnioittaa. Salon Wilpas kiittää Sir Niemelää tämän kauden osalta ja toivottaa mitä parhainta jatkoa. Bändistä löysimme nopean täydennyksen ja kaikille mieluisan sellaisen, koska seuralegenda on joukkueelle entuudestaan tuttu ja nauttii suurta arvostusta pelaajiston osalta. Meidän ykköstehtävämme on nyt kääntää kurssi ja varmistaa sarjapaikka. Sitten alamme rakentamaan ensikautta”, valottaa Manu.

Järvisen mukaantulo ei ole kuitenkaan auttanut akuutissa pelaajapulassa ja lauantain kamppailuun lähdetään haastavista asetelmista, kun poissa ovat: Teemu Kesänen & Joonas Ojanen (Puola), pelikieltoiset Markus Kuivala ja Jashar Balinca, kantapään jäljiltä vasta yhdet harjoitukset vetänyt Eemeli Auranen, pohjevaivainen Vesa Vainio ja selän kanssa koko kauden tuskastellut Jani Lehtinen. Jesse Koskinen, Abdulla Omarkhel, Elias Minks, Tomi Kuokkanen ja Arbnor Bushi palaavat kuitenkin edustusjoukkueen pelirosteriin.

”Tärkeintä on nyt keskittyä täysin omaan tekemiseemme ja stabiloida asioita koko joukkueen pelaamiseen liittyen, muistaa hyvät jutut unohtamatta harjoitella huonoja juttuja kuntoon. Pelaajien on uskottava itseensä, jättää helpot virheet pois ja suoriuduttava vähintään perustasollansa kentällä. Me tiedämme miten hyvä joukkue ja mitkä standardit meillä on”, painottaa Aho.

Bändin kulmaus:

”Kun pystytään pelissä reagoimaan ajoissa muuttuviin tilanteisiin, niin hyvä tulee. Sekä joka pelaaja nostaa tasoaan omalle tasolle tai vähän enemmänkin, niin homma toimii taas”, uskoo Tero Järvinen.