Otteluennakko: 15.8.2019 PaiHa v Salon Wilpas

Otteluennakko: 15.8.2019 PaiHa v Salon Wilpas

Wilpas mittaa Hakan syyskunnon Soikalla (14.8.2019)

Ampiaiset pyrkivät nopeasti takaisin voittokantaan, kun se reissaa naapurikunta Paimioon paikallisen Hakan kestittäväksi. Länsi-Suomen kolmosen sarjaottelu käynnistyy Soikan tekonurmella torstaina 15.8 klo 19:00.

Ottelun lähtökohdat

Kauden ensimmäisessä kohtaamisessa Keltamusta esitti kauden parastaan, kun se nousi maalin takaa-ajoasemasta 3-1 -voittoon paimiolaisista. Siistin ottelun kohutuimmaksi puheenaiheeksi nousi vastustajan törkeä käyttäytyminen, jonka seurauksena oli suihkukomennus ensin pelaajalle ja myöhemmin vielä vastuuvalmentajallekin. Ennen torstain kamppailua tuleva kotijoukkue sijaitsee sarjassa putoamisviivan alapuolella 13.sijalle ja matkaa säilymiseen on tässä vaiheessa marginaaliset 2 pistettä. Sijoituksesta huolimatta isäntien puolustuspää on pitänyt hyvin ja hyökkäykseltä kaivataankin enemmän tehoja.

”PaiHa-peli oli meiltä hyvä kokonaisuus, jossa sekä palloton että pallollinen osuus kompensoivat toisiaan ja peliesityksemme oli erinomaisen hyvä. Fokuksemme pysyi olennaisessa ja esittämämme futis oli laadukasta ja nättiä. Samaan pyrimme torstainakin”, tavoittelee Salon Wilppaan päävalmentaja Markus Aho.

Parhaat maalintekijät tällä kaudella

PaiHa – 4 maalia – Lucas Fonseca

Salon Wilpas – 6 maalia – Kevin Kreen

Joukkueiden kuntopuntari (viim. 5 ottelua)

PaiHa LDDLL

Salon Wilpas LWDWL

Salon Wilpas team news

Salolaisia vaivaava kotikirous ja varsinkin sarjan parhaalla kotikentällä, Salon Urheilupuiston ylänurmella, pysyi ja raitapaidat romahtivat toistamiseen pyhätössään. Viimeisen kolmen ottelun sarja ylänurmella kertooa karua faktaa: 3 ottelua, 3 tappiota maalierolla 0-19!!!

”On vaikea löytää yläkentän sysi*#%kalle formillemme selitystä, enkä tässä kohtaa hyväksy sitä, ettemme olisi harjoitelleet nurmella tarpeeksi, koska mihin tahansa sarjan muuhun joukkueeseen verrattuna meillä on varmasti eniten treenitunteja nurmella alla. Henkimaailman juttuja, jonka murtamiseksi tarvittaisiin se voitto. Toistaiseksi mietimme kotiotteluiden alustaa jatkossa peli kerrallaan”, paljastaa Manu.

Ahon toiveita kokoonpano-ongelmien katoamisesta loppukautta ajatellen ei tunnu olla kuultu, sillä salolaiset matkaavat vieraspeliin jälleen kerran haastavista asetelmista, kun vakiokasvoista puuttuvat mm. Niko Stenholm, Kevin Kreen ja Jashar Balinca. Wilppaan pelipäivän kupongille palaavat kuitenkin Bazen Mamo, Ardalan Rasul, Auror Bushi sekä Matias Willgren.

”Olemme tehneet pieniä taktisia muutoksia ja palanneet alkukauden formaatioon, koska se on pelaajien paremmassa taktisessa hallussa. Syksyn muutoksilla emme saaneet riittävää lisäarvoa pelikokonaisuutemme parantamiseksi, eikä syytä ollut jatkolle. Teimme tällä viikolla kaksi ehjää harjoitusta alle ja saimme sitä myötä joukkueen valmiimpaan iskuun ajatellen PaiHa-ottelua. Meidän täytyy pystyä parempiin pelaajasuorituksiin yksilöinä ja sitä kautta onnistuttava paremmin joukkueena. Helpot virheet pois ja perusasiat kuntoon!”, tiivistää The Gaffer.

Kapteenin kulmaus:

”Kasvojen pesun paikka ja that’s it!”, iskee Wilpas-kapteeni Teemu Kesänen olennaisen pöytään.