Otteluennakko: 6.9.2019 Salon Wilpas v FC Inter 2

Otteluennakko: 6.9.2019 Salon Wilpas v FC Inter 2

Salon Wilpas puntaroi Interin 2-joukkueen nykykunnon (5.9.2019)

Keltamusta kohtaa kärkikahinoissa mukana olevan FC Interin reservin 6.9 perjantaina, kun Salon Urheilupuiston ylänurmi toimii pyhättönä Länsi-Suomen kolmosen sarjaottelulle. Matsi käynnistyy klo 18:30.

Ottelun lähtökohdat

Kauden aiemmassa kohtaamisessa Sinimustat peittosivat Ampiaiset Turun yläkentällä skandaalinkäryisessä tuomarifarssissa 3-1-numeroin. Pelillisesti salolaiset olivat vaikeuksissa pelaavan, aktiivisen ja liikkuvan turkulaisnuorten kollektiivin kanssa, vaikka tauolle siirtyivätkin johdossa. FC Inter 2 onkin syyskierroksella päässyt entistä kovempaan lentoon ja noussut takasuoralta vakavaan nousukamppailuun. Ennen perjantain mittelöä raitapaidat ovat sarjavitosina, mutta vain neljä pistettä sarjakärki PIFiä perässä.

”Erittäin pelaava porukka, joka koostuu liigajoukkueen lahjakkaimmista nuorista, jotka eivät vielä mahdu säännöllisesti edustusjoukkueen kokoonpanoon. Todella laadukkaan ammattivalmennusmyllyn alla jauhaava koneisto, jonka julkinen tavoite on nousu ja sitä kautta saada talenteille entistä parempaa kehittymisympäristöä”, tietää Salon Wilppaan päävalmentaja Markus Aho.

Parhaat maalintekijät tällä kaudella

Salon Wilpas – 6 maalia – Kevin Kreen

FC Inter 2 – 7 maalia – Hushyar Aftab

Joukkueiden kuntopuntari (viim. 5 ottelua)

Salon Wilpas WLLLW

FC Inter 2 DLWDW

Killer Bees team news

Wilpas sai viime kierroksella hyvin dramaattisten vaiheiden jälkeen tappioputkensa poikki Somerolla, kun se vei kuuden pinnan pelin Joonas Ojasen yliajalla syntyneellä osumalla.

”Me olimme pitkästä aikaa meille ominaisesti aktiivisia, työteliäitä, aloitteellisia ja saatiin paljon onnistuneita juttuja, jotka ovat meidän pelaamisellemme tärkeitä. Toki pelikokonaisuuteemme jätti parannettavaa, mutta tässä kohtaa selkeä parannus edelliseen ja meille tärkeä tulos”, summaa Manu.

Jos Keltamustalla oli vaihtoehtoja SoVo-ottelun rosterissa, niin Sinimustia vastaan se saa entistä kovemman kokoonpanon jalkeille, kun yhteistyöseura SalPalla on seuraava ottelu vasta 14.9. Joutsenista mukaan tulee Somerollakin mukana olleet Joonas Kontkanen ja Severi Jaatinen, mutta tämän lisäksi myös Luiyi Laguerre ja viime kaudella ihastuttanut Olli Jakonen. Myös inttipojat Akseli Auranen ja Valtteri Peltola ovat mukana. Pitkään kantapäävamman kanssa kärvistellyt Eemeli Auranen palaa myös pelikupongille, josta puuttuvat vain työkiireiset Mohammed Ali ja Joonas Ojanen sekä nilkkavaivainen Bazen Mamo.

”Voitokas SoVo-avaus kokee kolme muutosta, kun Jakonen, Laguerre ja Stenholm iskevät itsensä starttiin. Penkillä meillä on kovan luokan vaihtoehtoja ja sikäli meillä on erinomaiset lähtökohdat perjantain otteluun. Meidän pitää parantaa SoVo-suoritustamme haastaaksemme Interin, joka tarjoaa toisenlaisen, ehkäpä vähän jopa päinvastaisen haasteen kuin Voima. Me voimme olla vieläkin aktiivisempia pallottomana ja toisaalta vaarallisempia pallollisena”, uskoo Aho.

Kapteenin kulmaus:

“Laadukas, positiivista jalkapalloa pelaava vastustaja, jota lähdetään haastamaan vahvalla rosterilla. Perjantaina täytyy niin yksilöiden kuin joukkueen nostaa tasoaan pykälällä, jotta voimme ottaa kolme pistettä turkulaisista”, vaatii Ampiaisten kippari, Teemu Kesänen.