Otteluennakko: 14.9.2019 PIF v Salon Wilpas

Otteluennakko: 14.9.2019 PIF v Salon Wilpas

Salon Wilpas kohtaa sarjakärjen Paraisilla (13.9.2019)

Ampiaisten taistelu sarjapaikasta jatkuu sarjajohtaja PIFin vieraana Pajbackan nurmella lauantaina 14.9. Länsi-Suomen kolmosen sarjamatsi pelataan klo 15 alkaen.

Ottelun lähtökohdat

Keväällä Wilpas ja Piffen tarjoilivat korkeaoktaanisen kuuden maalin kamppailun Salon Urheilupuiston ylänurmella, jonka taukotappion punanutut käänsivät 2-4-vierasvoitoksi. Sen jälkeen tulevan kotijoukkueen meno on ollut mallikasta ja se isännöi Keltamustaa sarjaykkösinä, 7 tappiottoman ottelun putkessa. Kotikentällään se on tämän kauden osalta voittamaton.

”Sarjan tämän hetken paras joukkue sarjan pitävimmällä puolustuksella ja Pajbackalla, josta he ovat tehneet vieraille vuosien varrella hyvin ikävän paikan. Yhtälönä Länsi-Suomen kolmosen kovin haaste”, tiivistää Salon Wilppaan päävalmentaja Markus Aho.

Parhaat maalintekijät tällä kaudella

PIF – 15 maalia – Gesim Voca

Salon Wilpas – 6 maalia – Kevin Kreen

Joukkueiden kuntopuntari (viim. 5 ottelua)

PIF WWDWW

Salon Wilpas LLLWL

Killer Bees team news

Salolaiset eivät kyenneet jatkamaan voittojen tiellä, kun FC Inter2 vei viime kierroksella pisteet Salosta 0-2-tuloksella. Aho oli kuitenkin tyytyväinen joukkueensa pelilliseen ilmeeseen ja suoritukseen: ”Taistelu, sydän ja työnteko olivat pelissämme vahvasti läsnä ja se antaa meille aina mahdollisuuden. Teimme räikeän yksilövirheen ensimmäisessä takaiskussa ja toinen onnekkaasti muurista takapesään kimmonneena. Meillä oli ensimmäisellä jaksolla erinomaiset paikat kolmeen maaliin, mutta emme saaneet sisään. Tällaista tämä välillä on”.

Koko kauden enemmän tai vähemmän kokoonpano-ongelmien kanssa tuskastelleet Ampiaiset joutuvat lähtemään jälleen kerran täysin siipirikkoisina otteluun. Poissaolijoiden lista on niin pitkä lueteltavaksi, ettei sitä sovi edes luetella. Muhammed Ali, Abdullah Omarkhel ja Ali Jama palaavat pelikupongille ja seuralegenda Tero ”Bändi” Järvinen tekee uuden tulemisensa. Kakkosjoukkueessa edukseen esiintyneet nuoret Samuli Laine ja Joonas Reijonen ovat nostettu edustusjoukkueeseen Piffeniä vastaan.

”Tämä on ollut koko kauden ongelmamme ja tämä katastrofi on ollut vain ajan kysymys, ja nyt se osui pahimpaan mahdollisimpaan rakoon. Yritämme selviytyä äärihaastavasta vieraspelistä tahrimatta joskus kovassakin arvossa ollutta seuran logoa. Wilppaan pitäminen kolmosessa olisi valmennusurani kovin suoritus”, lataa Manu.

Kuvajan kulmaus:

“Kyllä me kaikki reaaliteetit ymmärretään. Hemmetinmoinen henki päälle ja ei näytetä mitään alistumista. Pää pystyssä lähdetään kentältä tai jalat edellä. Kaikki annetaan mitä on annettavissa”, piiskuroi apuvalmentaja Martti Kuvaja.