Syksy synkkenee, Wilpas2 kärsi tappion Raisiossa SCR kakkoselle

Lauantaina 8.9 oli Wilppaan pojilla vuorossa vieraspeli Raisiossa scr2 vastaan. Paljon ei jäänyt 3-2 tappioon päättyneestä seisoskelusta jälkipolville kerrottavaa: Tuomas Rokka osaa pelata pakkina ja Raisiossa on sateellakin nättejä tyttöjä!

Ennen ottelua jokainen pelaaja tiesi että vauhtia pitämällä SCR2 putoaisi vauhdistamme, jokainen pelaaja myös tiesi että tässä pelissä tulisi mustelmia sillä SCR2 pelaajat eivät ole mitään kirkkokuoron poikia. Ei tainnut juurikaan mustelmia tulla ja kaikille ei tainnut tulla pelissä myöskään hiki…

Peli alkoi Wilppaan poikien siirrellessä palloa toinen toisilleen suhteellisen mukavasti, mutta vaarattomasti. Kuitenkin maalipaikkojakin aukeni, ja lähes poikkeuksetta samalla kaavalla: pallo pakilta Parjasen Jonille joka haastoi laidalla ja ohitti pakin jonka jälkeen syöttö takaviistoon. Tuloksena Kustin tekemän avausmaalin lisäksi vain lähes paikkoja. Vasemman pakin paikalla pelannut Rokka esitti myös pirteitä nousuja ja puolustuspelaaminenkin oli kohtuullista.

1-1 tasoituksen SCR2 teki ainoastaan minuutin kuluttua avausosumasta. Tässä maalissa koko kenttä nukkui. Juurikaan muuta ei ensimmäisellä jaksolla tapahtunut, jollei vesisadetta lasketa tapahtumaksi.

Puoliajalla painotettiin että pallon ja miesten pitää tehdä töitä. Samalla muutettiin pelipaikkoja ja otettiin kahdesta mahdollisesta vaihtomiehestä toinen kehiin. Jakso alkoikin pirteähkösti ja pallo saatiin ylärimaan, vasta hyökkäys vain harmittavasti päätyi maaliimme 2-1. Kolmannen maalinsa SCR2 sai pitkän vapaapotkun seurauksena kun hyökkääjä oli jäänyt merkkaamatta. Isto Peltomäki, joka pelasi uransa ensimmäisen ottelun alusta w2 maalissa saa pelistä täysin puhtaat paperit. Parjanen kävi kaventamassa ottelun 3-2 laukomalla pallon 18 metristä maalin alakulmaan. Paikkoja tasoitukseenkin oli mutta tähtikartatkaan eivät olleet puolellamme sillä ylärima torjui toisen kerran pallon ja jatkopalloakaan ei saatu sisään. Jossiteltavaakin jäi, olisiko meille kuulunut rankkari ja kuka oli se lippispäinen tuulipuku nainen?

SCR2-Wilpas2 3-2 (1-1)

0-1  20min Kustrim Myftari (joni)

1-1  21min SCR2

2-1 63min SCR2

3-1 73min SCR2

3-2 75min Joni Parjanen