W35 ottelun alkaessa, ei koppia eikä valoja Kupittaalla! PalHu-Wilpas 1-1 (1-1)

W35 jatkoi pelejään torstain myöhäisillassa Turun Kupittaan tekonurmella. Wilpas olisi tosin halunnut aloittaa ottelun aikataulun mukaisesti jo klo 21.00, mutta turkulaiset olivat jälleen kerran tehneet sen mahdottomaksi! Kellon jo näyttäessä tasan 21, wilpaslaisille tuotiin vihdoinkin/ vasta pukukopin avain ja Kupittaan tekonurmelle sytytettiin valot. Onneksi ennen illan ikämiesottelua pelatun "esiottelun" TPS-Haka valot valaisivat sen verran, että palhun pelurit ja ottelun tuomari huomasivat Kupittaan tekonurmella jo noin kolme varttia värjötelleet salolaispelurit ja näin ottelu saatiin lopulta pelattua.

Ottelu päästiin aloittamaan n. klo 21.20. Ottelun ensimmäinen maali näki "päivänvalon" noin puoli kymmenen maissa. Markkus Kemppainen pamauttin wilppaan 0-1 vierasjohtoon kun ottelua oli pelattu tarkalleen seitsämän minuuttia. Syötön kemppeksen osumaan antoi jo tuttuun tapaan mono koskinen. Palhun tasoitus ja ottelun viimeinen maali tuli vain viisi minuuttia wilpasmaalin jälkeen. Ottelussa wilppaalla oli melko monta tekopaikkaa, mutta tällä kertaa ei lisäosumia satu aikaan – ehkä taas sitten ensiviikolla!

Wilppaan seuraava ottelu keskiviikkona 19.9. Ottelu Wilpas-Ryhti (Raisio) klo 20.30 Salon KHT.