Wilpas haki voiton Ahvenanmaalta. HammIK-Wilpas 1-4 (1-1)

Wilpas haki voiton pitemmän kaavan kautta Ahvenanmaalta. Matka kohti saarta alkoi jo perjantaina iltapäivällä klo 14.30, kun joukkue starttasi kohti Helsinkiä, josta Viking Linen ms Gabriella lähti kohti Maarianhaminaa klo 17.30. Toinen Viking Linen Turun laivoista (ms Isabella) oli telakalla ja Siljan paatti oli yksityiskäytössä, joten normaali aamulähtö Turusta ei ollut mahdollista tällä kertaa. Herätys kesken "parhaiden juhlien" lauantai aamulla klo 3.50, laivan saapuessa Maarianhaminaan klo 4.20! Hieman lepoa ja aamupala Maarianhaminassa ja sitten kohti aamupäivän ottelua, jonka on määrä alkaa Hammarlandissa klo 11.00.

Ottelussa wilppaalla ei juuri hädänpäivää ollut. Wilpas siirtyi ottelussa johtoon jo ottelun kuudennella minuutilla, kun Rezin Muhamadin komea kova laukaus uppoaa HammIK:n maalin verkkoihin. Syötön avausmaaliin antoi Joni Loimulahti. Kylmää vettä wilppaan niskaan kaadetaan kuitenkin ottelun 29. minuutilla kun wilppaan pojjaat hieman avustavat saaren poikia ja antavat lahjan rankkarin muodossa. Hammarland ei rankkarissa erehdy ja peli tasan. Wilppaan jatkaessa hallintaa siirrytään tauolle kuitenkin "vain" tasanumeroissa 1-1.

Toisella jaksolla wilpas jälleen herää ja 54. minuutilla Joni Loimulahti siirtää wilppaan hallitusti 1-2 johtoon. Syötön loimun voitto-osumaan antaa Juha-Matti Schukov. 64. Minuuttia pelattu ja vuorostaan Jussi Saario siirtää Markus Ahon syötöstä wilppaan 1-3 vierasjohtoon. Loppunumerot 1-4 Wilppaalle tekee jälleen Joni Loimulahti ja syöttäjänä tällä kertaa toimii Jussi Saario.

Ottelu päättyy 1-4 (1-1) Wilppaan vierasvoittoon. Maalipaikkoja tosin oli huomattavasti suurempinkiin lukemiin, mutta tälläkertaa ei osumia enempää syntynyt. Kotimatka kohti Saloa alkaa klo 14.20, kun joukkue hyppää ms Amorellan kyytin ja saapuu Turun satamaan klo 19.50. Saloon Wilppaan bussi saapuu noin klo 21!

Wilppaan kauden viimeinen ottelu lauantaina klo 15 Wilpas – TPK 2 Salon Urheilupuiston ylänurmella.

LA 15.9.2007 Hammarland, Ahvenamaa
HammIK – Wilpas 1-4 (1-1) ET: Marco Johansson AET1: Ove Söderlund AET2: Aleksandre Semenov
  0-1 ´6 Rezin Muhamad (Joni Loimulahti)
  1-1 ´29 HammIK Jonas Blomqvist rp.
  1-2 ´54 Joni Loimulahti (Juha-Matti Schukov)
  1-3 ´65 Jussi Saario (Markus Aho)
  1-4 ´70 Joni Loimulahti (Jussi Saario)