Wilppaan kolmevitosten ryhti kesti, Raision Ryhti kaatui 9-0 (3-0)

W35 pelasi kauden toiseksi viimeisen kotiottelunsa Raision Ryhtiä vastaan keskiviikon myöhäisillassa Salon urheilupuiston KHT:lla. Ottelusta ei muodostunut kovinkaan kovaa kamppailua. Ottelua oli käyty vain kolme minuuttia kun Jukka "vänkä" Virtanen siirsi keltaiset 1-0 johtoon, syötön avausosumaan antoi pitkänhuiskea Mika Ahonen. Wilppaan hallinnasta huolimatta ottelun toista ja kolmatta maalia tosin saatiin odotella aivan erän loppuhetkille asti, sillä vasta 27. minuutilla W35 onnistui tekemään 2-0 osuman ja 3-0 osuman, kun kello näytti jo 30. minuuttia.

Toisessa erässä W35 takoi loput kuusi osumaa. Pääarkkitehtina hääri "kaikkien" yllätykseksi ja luultavasti "knallipään" itsensäkin yllätykseksi ( ei aivan varmaa?), Sepi "murskaaja" Karanen! Kaksi "maailmanluokan" maalia sekä yksi "normaalimaali" (siirto tyhjiin kemppeksen syötöstä!). Hattutemppu sepille ja ottelun MVP –palkinto! MVP –palkintoa kärkkyi tosin myös kim ilola, joka avasi kauden 2007 (!!!) maalitilinsä illan ottelussa! Kun kimin saldoon lisätään lisäksi hatrikki syötöissä, niin normaalisti tämän olisi luullut riittävän mvp-pystiin, mutta ei siis valitettavasti täälläkertaa! Illan ottelussa kauden avausosumansa iski myös u. nurmi, luonnollisti yhdestä kimin upeimmista syötöistä!

Valitettavasti osalla ryhmää on kauden avausmaali/syöttö vielä hakusessa. Aina "tehojen" puutteesta ei voi syyttää pelikavereita, sillä välillä kun katsoo peiliin, niin saatta nähdä myös siellä syyn tähän "ongelmaan". Onneksi syksyä on vielä jäljellä – ja pari peliäkin!

Luonnollisesti selkeä voitto lämmitti Wilppaan valmentajaa Tero Muttaa, mutta erityisesti häntä lämmitti myös kim "man of the midnight" ilolan kaudenavausmaali (vähän myös uolevin osuma)! Kimille tärkeän osuman myötä kivi vierähti myös valmentajan sydänmeltä ja varsinkin juuri ennen tulevaa vierasottelua palloilijoita vastaan!

Wilppaan seuraava ottelu tiistaina 25.9. Ottelu SalPa – Wilpas klo 20.30 Salon KHT.