Wilpas2:n voittoputki jatkui SCR2:n kustannuksella

Keskiviikkona 30.5 Wilpas2 kohtasi vieraita Raisiosta. Tällä kerralla wilpas2 joutui luopumaan itselleen niin tutusta hiekkatekonurmesta ja pelaamaan kotipelinsä pienellä 4 kentällä. Kenttää sanotaan nurmikentäksi mutta huonosti hoidettu perunamaakin taitaa olla tasaisempi! Taktiikaksi oli valittu perinteinen 4-4-2 mikä osottautui aivan oikeaksi valinnaksi, sillä tuloksena oli niukka kotivoitto 3-2 (2-1).

Peli alkoi kummallisella hätäilyllä, kenties märästä kentästä johtuen, ja puolustuksen sekoilun tuloksena SCR2 pääsi iskemään maalin heti pelin alkuun. Kuten viime aikoina peleissä, kukaan ei asiasta hätääntynyt vaan wilppaan pojat alkoivat jauhamaan lyhytsyöttöpeliään. Pelin painopiste siirtyi jatkuvasti kohti SCR2:n päätyä ja maali roikkui ilmassa. Vastustaja pelasi fyysistä potkupalloa, eivät yrittäneetkään rakentaa peliä vaan luottivat vastahyökkäyksiin pitkillä palloilla. Jakson edetessä SCR2 joutui jatkuvasti turvautumaan rumiin otteisiin ja 36 minuutin kohdalla yksi niistä koitui heidän kohtalokseen. Kulmapotku tilanteessa Jere Parjanen heitettiin nurmen pintaan kaksin käsin, pallo pilkulle, josta sen toimitti maaliin rankkareitten erikoismies Martti Kuvaja. Ajoittain wilppaan peli meni liian pieneksi näpertelyksi keskikentällä, mutta samalla vastustaja selvästi turhautui ja jalatkin alkoivat painamaan. Toisen maalin wilpas2 sai psykologisesti tärkeään paikkaan aivan puoliajan loppuun. Maalissa oli paljon onnea mukana,  joskin tilanne oli hyvin rakennettu, mutta Juuso Häggströmin hieman epäonnistunut laukaus osui SCR2 puolustajiin ja pomppi ohi hölmistyneen maalivahdin  45 minuutin pelaamisen jälkeen. Tätä maalia ennen wilpas2:lla oli ollut puolen tusinaa ”varmaa” maalipaikkaa, joten voidaan sanoa ettei puoliaikajohto kuitenkaan ollut ansaitsematon vaan oikeus ja kohtuus.

Tauon jälkeen kentälle juoksi yksi joukkue ja 11 yksilöä Raisiosta. Peli painui välittömästi SCR2:n päätyyn. 53 minuutin kohdalla Roope Merikukka pääsi nauttimaan Kustrim Myftarin upeasta läpisyötöstä. Pallo varmasti etukulmaan ja taululle 3-1. Wilppaan pelaajat jatkoivat maalin jälkeen pallon pitämistä, mutta kuin salama kirkkaalta taivaalta SCR pääsi katkoon, pallo ilmaan ja mies läpi 3-2, peliä oli pelattu tällöin 59 minuuttia.

Peli jatkui kuitenkin vastaavana, wilpas piti palloa SCR2 rikkoi ja sikaili. Useampi wilppaan poika sai pahasti jaloilleen ja muutama vaihto jouduttiin tekemään sen takia. Onneksi vaihdosta löytyi paikkajaa. Jokainen pelaaja taisteli hyvin eikä sortunut ylilyönteihin vaikka varmasti usein mieli tekikin. Tuomarin loppuvihellys tuli varmasti oikeaan aikaan sillä peli oli pahasti vaarassa karata lopullisesti tuomarin käsistä!!!

Kokonaisuudessaan peli oli huomattavasti selkeämmin wilppaan hallussa kuin loppunumerot antavat ymmärtää, mutta perisynti heikko viimeistely  piti numerot tasaisina. Peli ei varmasti ollut parasta mihin tämä joukkue pystyy, mutta silti kolme pistettä. Nyt parannellaan haavoja, harjoitellaan muutaman kerran hyvin jonka jälkeen joukkue on valmis kohtaamaan Liedon.

Wilpas2- SCR2 3-2 (2-1)

0-1  3min SCR2

1-1  36min Matti Kuvaja rp

2-1 45min Juuso Häggström (Kustrim Myftari)

3-1 53min Roope Merikukka (Myftari)

3-2 59min SCR2