Karanen muurina Paimiossa. W35 kaatoi PaiHan Paimiossa 0-3 (0-1)

W35 jatkoi pelejään vierasvoitolla Paimiosta. Paimion paikallinen Haka kaatui Wilppaan käsittelyssä 0-3 (0-1). Wilpas aloitti terävästi ja noin seitsämännellä minuutilla kemppes siirsi wilppaan 0-1 vierasjohtoon. Esityön kemppeksen maaliin teki tutusti mono koskinen. Ottelussa oli molemmilla joukkueilla omat paikkansa, mutta wilppaan maalissa debytoinut Sepi Karanen veti joka kerta pitemmän korren, kuin paimiolaispojat. Kokenut wilpasvahti johdatti hyvillä suorituksillaan wilppaan puhtaaseen 0-3 voittoon, kun ottelun 50. ja 51. minuutilla kemppes (mono) ja mono ( mr. Paulig uolevi n.) onnistuivat vielä laittamaan pallot hakan maaliin. Itse ottelussa wilppaan poikien tunteetkin välillä "kiehahtivat", kun ottelun (jo viimekaudesta tutuksi käynyt) oikeudenjakaja "huvitti" joukkueita värikkäillä (lue väärillä) tuomioillaan.

Wilppaalla oli jälleen vieraspelissä mukana jo tutuksi käynyt 15 pelurin ryhmän. Ainut suuri huolenaihe valmentajalle ennen ottelua oli hänen "luottopelurinsa", tosin hieman tehottoman, kim ilolan puuttuminen illan ottelusta. Tosin kimillä oli hyvä selitys valmentajalle poissaololleen illan pelistä. Hänelle oli määrätty samanaikaisesti tuomaritehtävä Kiskossa kiki:n ja pepe:n poikien ottelussa!

"Onneksi saan kimin taas ensipelin aloittavaan kokoonpanoon", oli valmentaja t. mutan kuultu huokaisevan helpottuneena faniryhmälle, tiukan paiha-wilpas pelin jälkimainingeissa Paimion Sukselassa noin klo 20.42. – STT/ Reuter.

MA 27.8 klo 19.30 Sukselan nurmi, Paimio
PaiHa – Wilpas 0-3 (0-1)
0-1 ´7 Markkus Kemppainen (Mika Koskinen)
0-2 ´50 Markkus Kemppainen (Mika Koskinen)
0-3 ´51 Mika Koskinen (Uolevi Nurmi)

Wilpas:
mv karanen, lahtinen, pelli, alve, mehtälä, u. nurmi, veseli, koskinen, kemppainen, salmi, raita, hakanpää, kulmala, ahonen ja keto-oja.

Wilppaan seuraava ottelu keskiviikkona 5.9 Salossa. Ottelu Wilpas-Ltu klo 20.30 KHT.