Otteluennakko: 20.9.2019 Salon Wilpas v Masku

Otteluennakko: 20.9.2019 Salon Wilpas v Masku

Keltamusta puntaroi Maskun (19.9.2019)

Ampiaisten armoton selviytymistaistelu jatkuu Salon Urheilupuiston tekonurmella 20.9 perjantaina, kun vieraaksi asettuu vielä kärkikahinoissa mukana oleva Masku. Länsi-Suomen kolmosen sarjaottelu alkaa klo 19.

Ottelun lähtökohdat

Länsi-Suomen kesäkuun kuukauden otteluna 7.6 käyty Masku v Wilpas päättyi kaksijakoisten vaiheiden jälkeen 2-2-tasatulokseen. Keltamusta vei ensimmäisen 45-minuuttisen suvereenisti, mutta jälkimmäinen puolisko meni vahvasti isäntien komennossa.

”Tärkeintä on muistaa se ottelun jälkeinen tunnelma kopissa, jossa joukkue koki hävinneensä ja meidän papereissa se olikin kaksi hävittyä pistettä. Taponkedolla esittämämme ensimmäisen jakson peli oli yksi kauden parhaistamme, ellei jopa paras, mutta silloin ohut penkkimme kostautui ja maksoi meille sen kaksi pinnaa”, kertaa Salon Wilppaan päävalmentaja Markus Aho.

Sarjan tulivoimaisin joukkue on ennen perjantain ottelua vitossijalla kahdeksan pisteen päässä sarjaa johtavaa Piffeniä perässä. Vieraiden kuntopuntari näyttää laskevalta ja viime kierroksella se koki kovan kolahduksen nousutaistelussa hävittyään ns. 6 pinnan pelissä Peimarille 2-4-numeroin.

”Paperilla sarjan paras materiaali, joka pursuaa pelipaikkakohtaista luksusta mielin määrin ja menisi sellaisenaan kakkosessakin. Kun vielä entuudestaan vahvaan rosteriin on kauden aikana tullut lisää kovan luokan pelimiestä, kuten mm. meille salolaisille tuttu Topias Tiainen, niin ei voi kuin ihmetellä heidän sarjasijoitustaan. Erittäin haastava, mutta samanaikaisesti motivoiva vastustaja”, ylistää Manu.

Parhaat maalintekijät tällä kaudella

Salon Wilpas – 6 maalia – Kevin Kreen

Masku – 15 maalia – Niclas Forss

Joukkueiden kuntopuntari (viim. 5 ottelua)

Salon Wilpas LLWLL

Masku LDDWL

Killer Bees team news

Lohtua raitapaitojen tukalaan tilanteeseen ei saatu Pajbackalta, kun Piffen tylytti salolaisia 5-0-lukemin. ”Pelirosterimme ei kestänyt päivänvaloa kolmosessa, eikä varsinkaan sarjajohtajaa vastaan. Ensimmäisen jakson puolustuspeliimme voimme olla tyytyväisiä, mutta that’s it”, tiivistää Aho.

Maskun haastamiseen Ampiaiset saavat reilusti tärkeitä kokoonpanoon palaajia, kun mm. Joonas Ojanen, Eemeli Auranen, Alban Sadikaj, Jashar Balinca ja Kevin Kreen ovat käytettävissä. ”Niin radikaaleja ovat kokoonpano-ongelmamme olleet, että taas voidaan puhua ihan eri joukkueesta kuin se, mikä Paraisiin lähti.  Tällä settilistalla voimme yrittää soittaa vanhempiakin faneja ilahduttavia ralleja. Pelin nimihän on selvä, me tarvitsemme pisteitä sarjapaikkamme uusimiseksi ja Masku pysyäkseen edes matemaattisesti sarjavoitossa kiinni. Lähtökohtaisesti siis mehukas kattaus huomiselle jalkapallonäytökselle”, alustaa The Gaffer.

Kapteenin kulmaus:

”Vaarallinen ja tasapainoinen vastustaja, mutta kaikki lähtee meidän omasta suorittamisesta. Tärkeä peli ja kaikki pinnat tarvitaan tässä kohtaa kautta, jotta voimme varmistaa sarjapaikan mahdollisimman ajoissa”, tiedostaa Salon Wilppaan kapteeni, Teemu Kesänen.