Otteluennakko 16.7.2020 3.div: PaiHa v Salon Wilpas

Otteluennakko 16.7.2020 3.div: PaiHa v Salon Wilpas

Keltamusta matkaa Paimioon (15.7.2020)

Salon Wilppaan kausi Länsi-Suomen miesten kolmosessa jatkuu vieraspelillä Paimion Hakaa vastaan. Sarjaottelu käynnistyy torstaina 16.7 klo 19.

Ottelun lähtökohdat

PaiHa säilytti viime kaudella sarjapaikkansa miesten kolmosessa pienimmällä mahdollisella marginaalilla ja pestasi täksi kaudeksi Tom Powersin uudeksi luotsikseen. Sen jälkeen onkin Paimiossa riittänyt vilinää ja vilskettä ja ukkoa on tullut ja mennyt. Massiivisella yli 30 pelaajan rosterilla operoivalla Hakalla on selkeänä tavoitteena nousu.

Tulevat isännät aloittivat kauden voitokkaasti Turun yläkentällä, jossa TPK kaatui 1-3, mutta viime lauantaina FC Åland tarjoili kylmää kyytiä Amani Regzarin tahdittamana ja paluuristeily vietettiin hilpeissä 3-0-tappiotunnelmissa.

Liki kuukausi sitten joukkueet kohtasivat Paimion Soikalla harjoitusottelun muodossa ja silloin Ampiaiset punnersivat tiukan kamppailupelin 3-0-voitoksi, mutta Wilppaan päävalmentaja Markus Aho tietää uudenlaisen haasteen odottavan Paimiossa: ”He ovat vahvistaneet rivejään mm. Goldsonilla, Scoarnecilla, Parkkisella ja huhujen mukaan lisää on tulossa. Joten vaikea ottelu on luvassa, mutta niinhän kaikki ottelut ovat, kuten kotiavauksessamme huomasimme”.

Parhaat maalintekijät tällä kaudella:

PaiHa – 1 maali – Mark Goldson, Miikka Länsimies & Joonas Manzo

Salon Wilpas – 1 maali – Jesse Koskinen

Killer Bees team news

Raitapaitojen voitokkaasta sarja-avauksesta ehtii kulumaan tasan kaksi viikkoa ennen huomista PaiHa-ottelua. Kotiavaus oli Wilppaalta vaisu esitys, mutta riittävä kolmeen sarjapisteeseen.

”Me olimme hermostuneita ja perustekemisemme oli luokatonta, mutta erinomaisten pelaajatukipilareidemme ansiosta selvisimme vaikeiden hetkien yli ja pystyimme nostamaan tasoamme riittävästi. Toisella jaksolla olimme jo eri joukkue ja avausosuman jälkeen pelasimme ihan hyviäkin pätkiä”, tiedostaa Aho.

Ampiaiset ovat painaneet hiki hatussa hommia treenikentällä menneet kaksi viikkoa ja sekä kipupisteitä että vahvuuksia on hiottu kovalla draivilla. Manun mukaan torstain Haka-matsi tulee täydelliseen saumaan: ”Me emme olleet tietenkään tyytyväisiä avausottelun jälkeen muuhun kuin kolmeen pisteeseen, mutta pelin antama oppi oli sitäkin arvokkaampi ja joukkue on palanut himosta päästä ottelemaan. Haka on tässä kohtaa meille täydellinen sytyke”.

Paimioon salolaiset lähtevät täydellä kokoonpanolla ja oikeastaan identtisestä tilanteesta kuin sarjastarttiinkin. Jashar Balinca suorittaa pelikieltonsa loppuun ja Alex Arinzen pohjetta ei riskeerata tässä kohtaa. Salon Wilppaan kakkosvalmentaja Teemu Kesänen kiteyttää olennaisen: ”Lyhyen sarjan tuomia lisämausteita päästään maistamaan välittömästi. Elintärkeä ottelu molemmille joukkueille, joten kentällä nähdään takuuvarmasti kaksi 110 prosentin asenteella pelaavaa joukkuetta!”.

Kiinnitä katseesi häneen:

Bale Lehtinen on elämänsä vedossa! (Kuva: Sinikka Makkonen)

Jani Lehtinen – Karanteenin aikana itsensä tautiseen kuntoon piiskannut Kiikalan karhu on fyysisesti personal bestissään ja se näkyy sekä kuuluu. Aina täysillä painava laitajuna pistää itsensä likoon ja tekee kaikkensa joukkueensa eteen, jota Aho arvostaa yli kaiken; ”Wilppaan aikaisen valmennusurani paras hankinta, joka koutsin unelmapelaaja”.